Sildyk Pigiau

Daugiau
prieš 2 m. 5 mėn. #28730 nuo Sildyk
Sildyk tema: Sildyk Pigiau
Dujinis degiklis gamina šiluminę energiją šildymui, elektros energijos gamybai, džiovinimui ar perdirbimui. Ta prasme, kad ji kaitina daugelį tų pačių dalykų: orą ir skystį. Tačiau dujiniuose degikliuose galima naudoti daug įvairių rūšių kurą, pavyzdžiui, gamtines dujas ir propaną. Kai kuriuose dujiniai degikliai naudojami net kietieji degieji, pavyzdžiui, akmens anglis ar medienos granulės. Be šilumos generavimo, šie prietaisai prireikus gali būti naudojami slėgiui ir garams sukurti (t. Y. Šilumos regeneravimo garo generatoriai). Jie dažniausiai randami naftos perdirbimo gamyklose, naftos chemijos gamyklose, gamyklose ir atliekų tvarkymo vietose.

Kaip veikia skusto kuro degikliai?

https://sildykpigiau.lt/Skysto kuro degiklis šildo kuro šaltinį ir orą, kad gautų šiluminę energiją. Degimo procesas vyksta trimis pagrindiniais etapais: oksidacija, degimas ir pirolizė. Norėdami paaiškinti kiekvieną žingsnį, remsimės šia diagrama, vaizduojančia supaprastintą pramoninės dujų turbinos versiją:

Rekuperatoriai | Oro kondicionieriai?

Rekuperatoriai arba oro kondicionierius yra sistema, skirta aušinti jūsų namų temeperatura. Kad viskas būtų paprasta: sistema, skirta vėsinti orą, yra rekuperatorius, o sistema, skirta orui šildyti ir drėgmei išstumti per ventiliacijos angas.

Kuo skiriasi belaidis mini padalijimas nuo lango kintamosios srovės? Langų oro kondicionieriai įrengiami jūsų namuose, išpjaunant skylę jūsų sienoje arba įrengiant oro kondicionieriu į esamą angą. Daugeliu atvejų šie vieno langelio langų langai turi būti profesionaliai sumontuoti, o tai gali kainuoti šimtus dolerių tik už vieną vienetą!

Kas yra lauko oro kondicionierius? Oro kondicionieriai atvėsina jūsų namus ištraukiant šiltą orą iš vidaus per kondensatoriaus ritę (vidinį komponentą), suspaudžiant ir išsiunčiant lauke, kur išleidžiamas šilumokaitis.

Please Prisijungti or Sukurti sąskaitą to join the conversation.