Velikano 126L

Daugiau
prieš 9 m. 2 mėn. - prieš 9 m. 2 mėn. #15665 nuo Velikanas
Velikanas tema: Velikano 126L


Taigi, šiandien pertvarkiau akvariumą, tai pasidalinsiu nuotrauka ir trumpu aprašymu.
Akvariumas 126L 80x35x45cm, per savo amžių jau pabraižytu priekiniu stiklu, gruntas JBL Manado. Filtruojama JBL e1501 filtru, CO2 leidžiama maždaug 1,5b/s. Akvariumo dangtis savadarbis, šviesa 2x24W ir 2x14W su reflektoriais. 6 valandas šviečia 2x24W, 3 valandas 2x14W (tam, kad būtų šiokia tokia pertrauka). Kadangi lempos yra trumpesnės, negu akvariumas, tai akvariumo šonuose jaučiasi silpnesnis apšvietimas.

Šaka centre iki šiol buvo beveik visa apaugusi Microsorium pteropus, šiandien visus nuroviau ir iš naujo pririšau tik kelis augaliukus. Priekyje HC ir Pogostemon helferi tik dabar susodinau, bus matyt, kaip jie augs. Kairėje esančią tuštumą ir įrangą galvoju paslėpti stiebiniais augalais arba surasti keletą tinkamų kompozicijai akmenų ir juos apželdinti. Tarp šakos ir vyšnios auganti Alternathera yra beveik leisgyvė. Jau mėnesį nelabai norėjo nei augti, nei visiškai numirti, tokia "užsikonservavusi".
Beveik visa fauna jau kokie 3 metai ta pati, nelabai tinkanti dabartiniam mano sumanymui. Manau, kad guramiai ir pristelos ieškos naujų namų :)
Priedai:
Paskutinis taisymas: prieš 9 m. 2 mėn. nuo Velikanas.
The following user(s) said Thank You: bulduri, Arturs, aurimas

Please Prisijungti or Sukurti sąskaitą to join the conversation.

Daugiau
prieš 9 m. 2 mėn. #15666 nuo aurimas
aurimas atsakė į temą: Velikano 126L
O kur aprašymas?

Please Prisijungti or Sukurti sąskaitą to join the conversation.